Scandal uriaş la Rapid! Fanii i-au cerut demisia lui Adrian Mutu. Ce a putut spune antrenorul la finalul meciului cu CSU Craiova

Scandal uriaş la Rapid! Fanii i-au cerut demisia lui Adrian Mutu. S-a aflat ce a putut spune antrenorul la finalul meciului cu CSU Craiova. Giuleştenii au pierdut încă un meci şi au ajuns la 6 partide fără victorie.

Rapidul lui Adrian Mutu nu bate pe nimeni în play-off. Fanii s-au săturat şi i-au cerut demisia antrenorului. Mai mult, i-a certat grav şi pe jucători după CSU Craiova-Rapid 3-1.

Fanii i-au cerut demisia lui Adrian Mutu

În schimb, Adrian Mutu nici nu se gândeşte la demisie. Promite victoria cu FCSB pentru a linişti spiritele în Giuleşti. „Cred că e o critică în urma acestor două înfrângeri. Dacă cineva nu e mulţumit că Rapid a stat tot anul în primele 5. Ei nu au fost la Sf. Gheorghe. Ne asumăm criticile, dar vrem să mergem înainte. Suntem sub evaluare inclusiv eu. În fotbal se uită ce ai făcut în trecut, contează doar prezentul. Le vom aduce victoria cu FCSB şi va fi altceva.

Suntem într-o criză de rezultate. Meciul a fost condiţionat de eliminare. E greu să joci 80 de minute cu un om mai puţin. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Au vrut, au rezistat 70 de minute. A fost un roşu acordat uşor. E şi lipsa de concentrare a lui Costache, dar să dai 2 galbene până în minutul 13. E prea mult. În astfel de situaţii benziile suferă cel mai mult. Noi avem under doar la mijloc. De aceea am făcut o singură schimbare.

Criza de rezultate nu e întâmplătoare. Sunt mulţi jucători ieşiţi din formă. Dacă ar fi să ne gândim la ultimele două meciuri cu Sepsi n-am jucat bine. Azi a fost altceva. Au dat golurile pe final. Era normal să conducă meciul cu om în plus.

Sper să recuperez jucătorii accidentaţi. Când ai doar un vârf pe bancă e greu să schimbi şi să vii cu ceva nou. Sper să am tot lotul valid şi apoi să fim încrezători. Trebuie să fim bărbaţi şi să fim puternici. „, a spus Adrian Mutu, la finalul meciului, în direct la Digisport.

În schimb, Dragoş Grigore îl apără pe Adrian Mutu şi speră să-şi ia revanşa contra celor de la FCSB. „Nu traversăm o perioadă tot mai bună. Ne pare rău. Am luptat. Am rezistat până în minutul 80, dar am primit gol pe final. Mergem înainte, atât s-a putut în această seară. Ne-a fost şi greu. E vina tuturor, nu a antrenorului sau a lui Costache. Suntem cu toţi vinovaţi de acest rezultat.

Dacă după 10 minute dai două galbene pentru faulturi de joc. Primul galben în minutul 5, apoi dai roşu. Să dezechilibrezi meciul aşa.

Urmează cel mai important joc al nostru, cu FCSB acasă. Nu joacă Adi Mutu şi staff-ul. Noi intrăm pe teren şi noi nu punem în aplicare ce ni se spune la antrenamente. Cu o victorie în faţa celor de la FCSB am spăla un pic păcatele din acest play-off”, a spus Dragoş Grigore, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed