Jon Rahm, din nou pe locul 1 mondial la golf. A câștigat Mastersul de la Augusta

Spaniolul Jon Rahm a câştigat duminică primul turneu de Mare Şlem al anului din golful profesionist, Mastersul de la Augusta. În urma acestui succes, el a revenit pe primul loc în clasamentul mondial.

Acesta este primul succes în Masters pentru Rahm, care şi-a trecut în palmares al unsprezecelea trofeu în circuitul PGA şi al treilea cucerit de la debutul sezonului 2023.

Jon Rahm, din nou pe locul 1 mondial la golf

Jucătorul iberic, în vârstă de 28 de ani, i-a devansat pe parcursul de la Augusta pe americanii Brooks Koepka şi Phil Mickelson, ambii reprezentanţi ai circuitului disident LIV.

Câştigătorul de anul trecut, americanul Scottie Scheffler, a ocupat poziţia a patra. Compatriotul său Tiger Woods, superstarul golfului profesionist, a abandonat din cauza unei accidentări la picior, conform Agerpres.

Jon Rahm este al patrulea spaniol care a îmbrăcat faimosul sacou verde, rezervat câştigătorului Mastersului de la Augusta. Asta după Severiano Ballesteros, Sergio Garcia şi Jose Maria Olazabal.

Circuitul PGA poartă în prezent o bătălie juridică cu circuitul concurent LIV, creat în vara anului trecut şi finanţat de Arabia Saudită. Circuitul a atras numeroase staruri ale golfului, oferind premii record de 25 de milioane de dolari pe turneu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed