Gică Hagi, dat de gol! Ce a putut să spună Denis Alibec după victoria cu CSU Craiova. Farul, lider detaşat în Superliga

Gică Hagi, dat de gol! S-a aflat ce a putut să spună Denis Alibec după victoria cu CSU Craiova. Farul, lider detaşat în Superliga. Atacantul constănţenilor a dezvăluit ce le-a spus antrenorul.

Gică Hagi conduce Superliga. A bătut-o cu 3-2 pe CSU Craiova şi are mari şanse să câştige titlul.

Gică Hagi, dat de gol!

La finalul meciului, Denis Alibec, a vorbit despre tactica celor de la Farul. Atacantul a Ratat o lovitură de la 11 metri. A recunoscut că este trist din cauza ratării, dar a spus că obiectivul important, cel al echipei, primează.

Alibec a dezvăluit că Gică Hagi le transmite constant lui și colegilor săi că meciurile în care înscriu de trei ori sunt ca și câștigate. Filosofia lui Gică Hagi este legată de aspectele ofensive ale echipei, și nu de jocul de apărare.

„Sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm. Am revenit de două ori și asta demonstrează că suntem o familie.

Sunt puțin supărat, dar important e să câștige echipa, nu contează cine marchează, cine dă pase de gol. Trăiesc fotbalul foarte intens, eram puțin supărat, dar colegii și staff-ul m-au încurajat.

Cât timp suntem pe primul loc, suntem favoriți la titlu. Domnul Hagi are o vorbă: Dacă dăm trei goluri pe meci, câștigăm sută la sută.

Steaua (n.r. FCSB) joacă un fotbal foarte frumos și cu siguranță că și acolo va fi spectacol pe stadion”, a declarat Denis Alibec.

Autorul golului secund al Farului, Grameni, este bucuros că a băgat spaima în adversari. „Am fost conduși de două ori și suntem bucuroși că am reușit să revenim. Lumea se bucură când vede două echipe care atacă.

Sunt bucuros că îmi intră execuțiile, exersez mereu și mă bucur că marchez acum, în play-off. Nu simțeam că suntem atât de puternici. Și cu 2-0 dacă ne conduce adversarul, mă simt destul de puternic încât să revenim”, a spus şi Grameni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed