David Popovici a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri uluitoare ale campionului nostru: ‘Nu vreau să mă răzbun‘

David Popovici, declarații surprinzătoare pentru presa din Spania. Încă o dată, campionul mondial a arătat că nu se pricepe doar la înot, ci și la a se exprima într-un mod inedit.

Tânărul în vârstă de 18 ani dă dovadă de multă maturitate, pe lângă multele calități pe care le are. David deține recordul mondial la 100 metri liber (cu timpul 46,86) și titlurile europene și mondiale la 100 de metri liber și la 200 de metri liber.

David Popovici: „Am fost întotdeauna o persoană calmă”

De curând, sportivul a acordat un interviu pentru presa din Spania în care a vorbit despre cum reușește să exceleze la fiecare competiție.

„Nu este un secret (n.r. concentrarea). Este pur și simplu unul dintre factorii succesului. Am fost întotdeauna o persoană calmă, care se concentrează sută la sută pe ceea ce face. Trebuie să fii calm în momentele vieții. Nu am de ce să mă stresez. Dacă pregătirea este făcută bine, nu am de ce să mă enervez înaintea de competiții.

Sunt rezultatul sau produsul modului în care am fost educat. Părinții mei m-au învățat că sportul nu este un joc al vieții și al morții sau al binelui și al răului. Diferența este în zecimi de secundă. Nu contează dacă pierzi pentru că face parte din proces. Trebuie să fii echilibrat, indiferent dacă e să câștigi mult sau să pierzi des. Nu trebuie să fii entuziasmat de victorii sau trist de înfrângeri.

M-au învățat să respect pe toată lumea și să fiu recunoscător. Înțeleg că există presiune, oameni toxici și alte pericole, dar mă concentrez pe lucrurile bune din oameni. Nu vreau să mă răzbun sau să mă gândesc rău la cineva. Asta e tot”, a transmis campionul român, conform AS.com.

David a vorbit și despre libelula pe care o va purta pe echipament în 2023, mai exact despre semnificația acesteia în raport cu personalitatea sportivului.

„Libelula rezumă capacitatea mea, personalitatea și mediul meu. Este mică și inofensivă, dar zboară frumos și elegant deasupra apei, lăsându-și în urmă prădătorii.

De asemenea, aripile lor sunt un simbol al libertății, de unde și stilul liber”, a adăugat Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed