David Popovici a surprins pe toată lumea! Unde a fost văzut campionul nostru. Imagini incredibile cu înotătorul/ Foto

David Popovici a surprins pe toată lumea! Campionul a fost văzut duminică, 26 martie, la Piața Victoriei, în timp ce călătorea cu metroul. El a fost însoțit de iubita lui, dar și de cățelul său.

Campionul mondial a ales să poarte o ținută modestă, asemenea firii sale. Îmbrăcat în haine simple, înotătorul a trecut aproape neobservat de călătorii din stație.

David Popovici, surprins la stația de metrou Piața Victoriei

David și iubita lui au călătorit trei stații, iar apoi au coborât la Piața Iancului.

„Nu aș dori să mi se facă poză, acum. Puteți vorbi mai multe cu tata. Nu este niciun fel de problemă”, a spus David Popovici jurnaliștilor de la „Click!”.

Sursa: Click

De altfel, sportivul a declarat anterior că nu are de gând să obțină un permis de conducere, mai ales pentru că adoră să meargă cu bicicleta.

„N-am permis și nici mașină, mie îmi place să merg pe bicicletă și vă îndemn pe toți să vă bucurați de plimbările cu bicicleta. Nu se știe, poate ne întâlnim la o tură”, a scris campionul pe Instagram.

David Popovici a obținut în 2022 câte două medalii de aur la Mondiale la probele 100 de metri și 200 de metri liber, dar și la aceleași probe de la Europene. El a stabilt şi un nou record mondial la proba de 100 de metri liber.

Mai mult, sportivul român a obținut medalia de argint la Mondialele în bazin scurt, la 100 de metri liber, dar și trei titluri mondiale şi patru europene la categoria juniori.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari