El va fi noul antrenor al celor de la FCSB! Gigi Becali a spus clar: ‘O să fie străin’

Gigi Becali anunță că FCSB va avea un nou antrenor cât de curând. Șeful celor de la FCSB spune că va fi un tehnician străin, dar nu a vrut să dea mai multe amănunte. A recunoscut totuși că ar putea să fie cipriot.

Becali nu a ratat ocazia să-l atace pe șeful Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel.

„Îl invităm pe Burchel să ne spună cine poate să joace. Punem antrenor și gata. O să fie străin. Poate și azi, oricum curând.

Nu pot ei să vină să controleze. Eu le transmit să-și pună pofta în cui. Nu pot să vină ei la mine în curte. Ne învață Burchel ce să mâncăm? Punem antrenor și cu asta basta.

Ceea ce face Burchel este obrăznicie. Pe banii mei vi tu să faci legea? Eu bag milioane de euro”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Pintilii nu refuză să fie secund

FCSB a rămas fătă antrenor cu licența PRO după ce Leo Strizu și-a dat demisia. Mihai Pintilii antrenează echipa lui Becali, dar pentru că nu are licența PRO, dar a dat indicații în timpul meciului, acesta a fost suspendat patru etape și amendat.

„Aș accepta să fiu secund, de ce nu? Dacă n-am Licența Pro. Atât timp cât sunt lucrurile normale și vine un antrenor de la care am ce să învăț… Și acum, dacă ar aduce pe cineva, n-aș avea nicio problemă. Aș face un pas în spate, pentru ca eu să iau lucrurile treptat.

Situația a dus să rămân și să fiu. Probabil e greu să vină cineva acum după rezultate nu bune, foarte bune. Echipa era pe 14 când a plecat Nicolae Dică, toți ne întrebam dacă prindem play-off-ul.

Eu aș vrea să fac pasul în spate, pentru că vreau să-mi iau Licențele, să fiu în regulă”, a declarat Mihai Pintilii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed