Femeia celebră care a declanşat scandalul în vestiar! Afirmaţii incredibile ale partenerei lui Nagelsmann. Nu s-a mai abţinut / Foto

Femeia celebră care a declanşat scandalul în vestiar! Afirmaţii incredibile ale partenerei lui Nagelsmann. Nu s-a mai abţinut şi a dat informaţii incredibile despre partenerul ei care tocmai a fost dat afară.

Vineri, Bayern Munchen a oficializat plecarea lui Julian Nagelesmann (35 de ani). În locul lui a fost adus Thomas Tuchel (49 de ani). El este fostul antrenor al celor de la PSG și Chelsea.

Presa internațională a scris că relația problematică pe care Nagelsmann o avea cu sportivii săi a dus la demiterea tehnicianului. Pe lângă asta, un fost fotbalist de la Bayern Munchen a spus că iubita lui Julian Nagelsmann, Lena Wurzenberger (30 de ani), a avut o contribuție indirectă la demiterea antrenorului.

Lena Wurzenberger, vinovată de plecarea lui Julian Nagelesmann de la Bayern Munchen

Markus Babbel (50 de ani) este fost fundaș la Bayern, dar și la naționala Germaniei. Acesta a sugerat că Wurzenberger, jurnalistă care scria subiecte despre formația bavareză în ziarul Bild înainte de a avea o relație cu Nagelsmann, „i-a speriat” pe sportivii campioanei din Bundesliga. Asta pentru că ei se gândeau că discuțiile din vestiare vor ajunge în spațiul public.

„Știu că relația lui Nagelsmann cu un reporter Bild era un subiect discutat intens în vestiar. Lucrurile nu au mers deloc bine. Prietena lui a fost o mare problemă pentru Bayern.

A existat o lipsă de încredere din partea unor jucători, pentru că aceștia simțeau că nu mai pot spune ceea ce gândesc cu adevărat. Le era teamă că totul va ajunge în ziar”, a transmis Babbel, citat de Goal.com.

Thomas Tuchel: „Responsabilitatea mea e clară”

În locul lui Nagelsmann a venit Thomas Tuchel. Sâmbătă, el a susținut o primă conferință de presă din postura de antrenor al campioanei.

„Este o onoare să fiu căutat de Bayern și să am oportunitatea de a antrena acest club. Îți dai seama când ajungi la baza de antrenament că este una dintre cele mai mari echipe din lume.

Responsabilitatea mea e clară și nu există neînțelegeri la acest capitol. Lotul este unul dintre cele mai bune din lume și este o mare plăcere să lucrez cu acești jucători.

Te poți lupta pentru orice titlu cu acest lot. Așa că este o mare provocare pentru mine. Mai puțin înseamnă mai mult. Am o idee despre ce putem face și de-abia aștept să lucrez cu echipa”, a transmis Tuchel.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed