Mircea Lucescu și-a ieșit din minți. Ultima înfrângere suferită de Dinamo Kiev l-a făcut să cedeze

Mircea Lucescu și-a ieșit din minți. Dinamo Kiev a fost învinsă de Zorya Lugansk, 0-1, în etapa a 18 din campionatul Ucrainei. Este a doua înfrângere consecutivă, iar românul s-a enervat cumplit.

Lucescu anunță că este dispus să-și dea demisia în orice clipă în cazul în care patronul echipei îi va cere acest lucru.

Mircea Lucescu și-a ieșit din minți

Șansele ca Dinamo Kiev să ia titlul au scăzut considerabil după ultima înfrângere. Echipa lui Mircea Lucescu este pe locul 4 și are cu 6 puncte mai puțin decât Dnipro şi Şahtior Doneţk. Românul a anunțat că în cazul în care i se cere își va da demisia.

„(Reporter: Câte meciuri mai trebuie să mai piardă echipa înainte de a vă da demisia?) Cred că pot pleca oricând și nu mă deranjează să-mi dau demisia”, a declarat antrenorul român potrivit sport.ua.

Tehnicianul a vorbit și despre perioada dificilă prin care trec echipele din Ucraina din cauza războiului.

„În acest sezon echipa a pierdut 11 jucători. Nu putem cumpăra jucători noi, nu ne putem reconstrui echipa peste noapte. Avem jucători tineri, dar pentru ca ei să ajungă la nivelul primei echipe trebuie să ai timp. Este imposibil să o faci imediat.

Cred că azi ați văzut cum s-ar putea contura viitoarea echipă. Dyachuk a jucat în apărare şi a făcut-o bine. Tsarenko are 19 ani, ca Voloshyn. Poate că Brazhko se va întoarce la echipă, așa că trebuie să construim o nouă echipă din jucătorii care au fost crescuți de club. Sper la întoarcerea lui Shaparenko, Buyalsky. Dacă Buyalsky ar fi jucat astăzi, atunci ar fi trebuit să câștigăm.

Fără el nu ne-am creat șanse în atac. Am pierdut ambii portari (Buschan și Boyko sunt accidentați), i-am pierdut pe Kendzera, Zabarny, Mikolenko, Shaparenko, Tsygankov, Besedin, Verbich, Vitinho, De Pena. Ne-au părăsit mulți jucători, este imposibil să creăm o echipă nouă într-o singură zi, mai ales din jucători tineri. Avem 11 jucători sub 20 de ani”, a tunat Mircea Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed