Femeia celebră care i-a sucit minţile unui fotbalist de la Manchester United! Nu s-a mai abţinut şi a făcut pasul cel mare. Imaginile sunt fabuloase / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile unui fotbalist de la Manchester United! Nu s-a mai abţinut şi a făcut pasul cel mare. Imaginile sunt fabuloase. Este vorba despre unul dintre cei mai în formă jucători ai diavolilor.

Starul lui Manchester United a dezvăluit că se va logodi cu Claudia Lopes. Diogo Dalot și-a cerut iubita în căsătorie de curând. Totul s-a petrecut într-o încăpere plină de trandafiri, baloane roșii și un panou luminos cu inscripția „Marry Me”. Cei doi formează un cuplu din 2020, conform The Sun.

Diogo Dalot se logodește cu Claudia Lopes

Înainte de cererea în căsătorie, cei doi au mers la un concert al lui Chris Brown la AO Arena din Manchester. Alături de ei la eveniment au fost și coechipierii portughezi Fred și Antony, precum și Lisandro Martinez.

După cererea în căsătorie, Dalot a distribuit vestea pe contul de Instagram: „02.03.2023 DA pentru restul vieții noastre”, a fost mesajul sportivului.

Printre apropiații care s-au grăbit să-i felicite s-au numărat David De Gea, Anthony Martial și Tom Heaton de la Red Devils.

Claudia i-a fost alături lui Dalot când acesta a participat la Cupa Mondială din Qatar. Mai înainte, ea a plecat cu fundașul dreapta în Italia. Atunci el a fost împrumutat un an la AC Milan în sezonul 2020-2021.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed