Sportiva celebră umilită de Ion Ţiriac se revoltă! Mesaj incredibil al acesteia. Nu iartă pe nimeni

Sportiva celebră umilită de Ion Ţiriac se revoltă! Mesaj incredibil al acesteia. Nu iartă pe nimeni. Toţi fanii acesteia au rămas mască atunci când au văzut ce a putut să facă. Mihaela Buzănescu nu s-a abţinut.

Mihaela Buzărnescu a fost umilită de Ion Țiriac în urmă cu 4 ani. Dar asta nu e tot. Apoi l-a acuzat pe fostul iubit, Marco Dulca, de faptul că a abuzat-o.

Sportiva celebră umilită de Ion Ţiriac se revoltă!

Mihaela Buzărnescu nu i-a iertat pe cei care au atacat-o. În 2019, Ion Țiriac i-a greşit, în mod voit, numele sportivei aflate pe locul 410 în clasamentul WTA. Miliardarul român a oferit o declarație după meciul câștigat de Simona Halep în fața Mihaelei Buzărnescu, la Wimbledon. La momentul respectiv, miliardarul român s-a făcut că nu știe cum o cheamă pe „Miki”.

„Halep n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului…și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu… cu Buzunărescu… pentru că am fost acolo”, spunea Ion Țiriac, în 2019.

Trei ani mai târziu, Mihaela Buzărnescu a suferit o dramă pe plan amoros. Jucătoarea s-a despărțit de Marco Dulca. Apoi l-a acuzat pe fotbalistul Chindiei Târgoviște că a abuzat-o la nivel mental.

„Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!”, a „tunat” Mihaela Buzărnescu, în primăvara anului 2022.

A trecut un an de la despărțirea de Marco Dulca, iar Mihaela Buzărnescu încă încearcă să lase în urmă momentele dificile din trecut. „Miki” a distribui în mediul online un citat dedicat „câinilor mici” din viața ei.

Sursa foto captura Instagram

„Motivația de luni”, a scris Buzărnescu, pe contul de Instagram, la secțiunea story. Sportiva de 34 de ani se consideră un leu în fața oamenilor care au făcut-o să sufere. „Nu asculta ce spun oamenii pe la spatele tău. Un leu nu se uită niciodată în urmă atunci când câinii mici latră”, este mesajul care a inspirat-o pe Mihaela Buzărnescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed