Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Oficialul de la FCSB, implicat într-un scandal uriaş. Cazul Sepsi-FCU Craiova, mărul discordiei

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Oficialul de la FCSB, implicat într-un scandal uriaş. Cazul Sepsi-FCU Craiova, mărul discordiei. Totul a devenit public şi s-a inflamat după ce Comisia de Recurs a decis rejucarea meciului.

Mihai Stoica a intrat într-un conflict dur cu președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos.

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut!

Csaba Asztalos voia ca verdictul din cazul Sepsi-FCU Craiova să rămână cel decis de prima comisie. Aceasta le dăruise covăsnenilor cele trei puncte, la masa verde. Mai mult, preşedintele CNCD îl criticase şi pe Stoica.

Declarația l-a enervat pe oficialul de la FCSB. „Nu prea înţeleg, dar mă rog. Eu m-am născut pe stadion. Tatăl meu a avut o ieşire şi cineva i-a zis « Sunt copii aici», iar el a a spus «Băi, știi ceva? Dacă vrei linişte, du-te la teatru!».

Ce să faci? Așa este. Oamenii vin pe stadion ca să se descarce Asztalos se vrea Alice în Ţara Minunilor. Nu se poate așa ceva! Nu suntem în ţara minunilor. Suntem într-o ţară în care se înjură! Așa se înjură și în Anglia, ca să-i explic lui Csaba Asztalos. Să meargă în Anglia și să vadă fair-play-ul britanic. Se înjură grav.

Se înjură în Grecia, se înjura în Turcia, Botswana sau Burundi. Se înjură peste tot. Aşa e pe stadion. Eu nu promovez chestia asta. Mie îmi înjură fata, nu îmi convenea la început, dar m-am obișnuit. Asta e situația. Ce putem facem noi?

Am spus-o de multe ori. Să vină forțele de ordine, să vadă cine înjură, să îl ia, să îl amendeze și să îl interzică pe stadion”, a spus Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Președintele CNCD criticase verdictul și îi transmisese un mesaj lui Stoica, anunţă fanatik.ro. „S-a creat deja un precedent. Înțeleg că putem merge pe stadioane să spunem orice. Văd că unii zic că s-au ales sportul și fair-play-ul. Nu. Sportul și meritul sportiv nu există în prezența xenofobei, a rasismului și a discursului de ură. Toate încep cu respect reciproc.

Nu alegem între ele, altfel sportul nu există cu înjurături, cum zice domnul Stoica, cu folclor și așa mai departe. Să-și ducă copiii pe stadion să vadă ce înseamnă folclor”, a spus Csaba Asztalos, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Lovitură totală pentru România! S-a aflat înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Sportivul tocmai a fost suspendat

Lovitură totală pentru România! S-a aflat înaintea Jocurilor Olimpice...

Dezvăluirea nopţii înaintea Jocurilor Olimpice! Unde a ajuns flacăra simbol. Imagini virale / Video

Dezvăluirea nopţii înaintea Jocurilor Olimpice! S-a aflat unde a...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed