Ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru? Decizia momentului, luată de Rapid. ‘Am avut discuții cu el’

Ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru? Este întrebarea care este pe buzele tuturor rapidiștilor, și nu numai. Fotbalistul ajuns la 38 de ani este căpitanul echipei de sub Podul Grant și unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Adrian Mutu.

Lui Săpunaru îi expiră contractul în această vară, iar Victor Angelescu a vorbit despre situația fotbalistului și despre ce se va întâmpla cu acesta.

Cristi Săpunaru rămane în Giulești

Victor Angelescu a făcut anunțul, Cristi Săpunaru va rămâne în Giulești! Noua înțelegere a lui Săpunaru se va face pe o perioadă de un an, și va fi semnată în vară.

„Săpunaru va mai avea contract încă un an. Am avut discuții cu el. Suntem înțeleși. Vorbim de Cristi Săpunaru, nu e ca și cum ar putea juca la altă echipă. O să oficializăm, doar că am fost foarte prinși în lupta pentru play-off. E unul dintre lucrurile de care ne vom ocupa acum”, a spus Angelescu la DigiSport.

Săpunaru a revenit la Rapid în anul 2021, după ce giuleștenii au promovat în prima ligă. Acesta s-a dovedit a fi o mutare inspirată, fiind titular incontestabil la echipa antrenată de Adrian Mutu. De la revenirea la Rapid, Săpunaru a adunat 67 de meciuri și a reușit să înscrie de 4 ori.

În cariera sa, Săpunaru a jucat pentru FC Național, Rapid, FC Porto, Real Zaragoza, Elche, Pandurii, Astra, Kayserisport, Denizlispor, iar în 2021 a revenit în Liga 1, la Rapid. Cel mai important trofeu din cariera sa este UEFA Europa League, trofeu câștigat în anul 2011 împreună cu FC Porto.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed