Scandalul momentului în Superliga! Mihai Rotaru, făcut praf în direct. Arbitrajul, mărul discordiei

Scandalul momentului în Superliga. Mihai Rotaru a fost făcut praf în direct după ce zilele trecute anunța că vrea să facă un memoriu pentru ca sistemul VAR să fie eliminat. Declarația a fost făcută după meciul CFR Cluj – UTA Arad, 2-1, unul plin de faze controversate și greșeli de arbitraj.

Cristi Balaj i-a dat replica șefului oltenilor spunând că arbitrajul video nu este inutil. Acesta a amintit de meciul clujenilor cu Petrolul Ploiești arbitrat de George Găman, un arbitru din Craiova. Centralul a mers la marginea terenului pentru a revedea o fază și a decis să nu acorde lovitură de pedeapsă pentru CFR Cluj.

Cristi Balaj, replică pentru Mihai Rotaru: „Nu aș vrea să merg atât de departe”

Cristi Balaj i-a răspuns lui Mihai Rotaru într-o intervenție la Prosport Live

„L-am folosit etapa trecută (n.r. sistemul VAR), când un arbitru din Craiova nu a acordat penalty pentru un henț evident, deși a fost chemat la marginea terenului (n.r. George Găman la Petrolul – CFR 2-5).

Boateng s-a mirat, a cerut explicații și a primit cartonaș galben, motiv pentru care a fost suspendat pentru acest meci (n.r. CFR – UTA). Eu am spus că nu îmi doresc greșeli de arbitraj, nici pro, nici contra. Mi-e greu să vin să explic de ce un arbitru a greșit la o faza evidentă. Nu aș vrea să merg atât de departe.

Mi-am adus aminte de Găman pentru că s-a întâmplat etapa trecută. Dacă se întâmpla acum 5 etape nu mai aminteam de el. Noi am avut greșeli împotriva noastră în multe partide. Împingeri precum cea care a dus la faza golului înscris de noi au fost multe. Iar regulamentul este același.

În minutul 88 (n.r. al meciului CFR-ului cu UTA) a fost o împingere evidentă din spate, pe care arbitrul a considerat că nu este cazul că o sancționeze, chiar dacă a fost în careu”, a spus Cristi Balaj la ProSport Live.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed