Patronul lui Sepsi, mesaj categoric pentru conducerea lui FCU Craiova: `Nu au nici 1% șanse de câștig`

Partida dintre Sepsi și FCU Craiova a fost oprită în minutul 25 din cauza scandărilor rasiste venite din peluza oltenilor.

Două săptămâni mai târziu, Comisia de Disciplină, din cadrul FRF, a decis să le dea câștig de cauză celor de la Sepsi și le-a acordat victoria cu 3-0, la masa verde.

Scandalul de la Sepsi cu FCU Craiova continuă

Cei de la FCU Craiova au primit și o ”suspendare a fanilor” pe o perioadă de șase etape.

Oltenii au făcut recurs la decizia Comisie de Disciplină și în cazul în care răspunsul nu le va fi favorabil, patronul echipei a dezvăluit că va ataca decizia la TAS ( Tribunalul de Arbitraj Sportiv)

Laszlo Dioszegi,patronul celor de la OSK Sepsi, nu le acordă nicio șansă oltenilor la TAS, iar în instanțele abilitate din România, nu vede posibilă o schimbare a deciziei.

„Nici nu mă mai gândesc la proces. De o lună să vorbește doar despre asta. Va fi ce vrea Dumnezeu. Nu ne-am gândit că s-ar putea întoarce decizia. Vom vedea joi ce decide Comisia și după aceea vom stabili ce vom face.

Eu nu iau decizii la cald și nu iau decizii singur. Avem un staff, avem 3-4 oameni în conducere. Vom analiza situația și vom vedea ce vom face.

Dacă se va decide rejucarea, am o singură întrebare. Când putem să jucăm? Nu prea mai e timp de rejucat. Doar dacă vom decala play-off-ul și play-out-ul.

La TAS, Craiova nu are nicio șansă. Nu cred că va merge la TAS pentru că nu are nici 1% șanse de câștig. UEFA și FIFA au toleranță zero pentru rasism. În plus, nici timpul nu este un aliat. Nu se va da o decizie rapid”, a spus Laszlo Dioszegi în emisiunea „Liga DigiSport”.

Sepsi și FCU Craiova se bat și pentru ultimul loc care asigură prezența în playoff. Cele două echipe sunt despărțite de patru puncte, în favoarea covăsnenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed