Adrian Mutu, veste extraordinară înaintea play-off-ului. Așteptarea a luat sfârșit pentru `Briliant`

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a reușit să ducă echipa în playoff cu patru etape înainte de finalul sezonului regular.

Rapid a suferit la ultimele două partide și a reușit doar un egal, în deplasare cu CS Mioveni și o înfrângere, pe teren propriu, cu FCU Craiova.

Adrian Mutu va beneficia de doi jucători în următoarele partide

Mutu nu s-a putut baza pe Jayson Papeau în ultimele 5 luni din cauza unei accidentări suferită la partida cu FC Botoșani, din etapa a 13-a.

Pe lângă Papeau, nici nou venitul Ongenda nu a făcut parte din lotul Rapidului la ultima partidă. Jucătorul care a trecut pe la FC Botoșani nu este încă pregătit din punct de vedere fizic.

Daniel Niculae, președintele Rapidului, i-a dat o veste extraordinară lui Adi Mutu și a declarat că Papeau și-a revenit și se poate baza pe el chiar de la următorul meci.

”Nico” a dezvăluit și când va fi disponibil Ongenda.

„Ongenda va juca când se pune la punct cu pregătirea fizică. Într-o săptămână, zece zile, va da jos cele 2 kilograme cu care a venit și ușor-ușor va câștiga și în potența fizică.

u zic că în două, trei săptămâni putem să ne bazăm pe Hervin. Papeau este foarte bine, se antrenează, sperăm ca sâmbătă să-l putem avea pe banca de rezerve”, a declarat Daniel Niculae, potrivit Fanatik.ro.

Rapid se află pe locul 4 în Superligă cu 46 de puncte. Lider este Farul Constanța cu 55 de puncte.

Etapa viitoare, Rapid va juca pe teren propriu contra Chindiei Târgoviște.

În tur, Chindia a reușit să câștige cu scorul de 2-1. Toni Petrea a debutat pe banca tîrgoviștenilor chiar la partida din tur cu Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed