Hagi vede partea plină a remizei înregistrate de Farul la Pitești: `Bine că nu am luat gol, mai sunt și zile din acestea!`

CFR a pierdut, dar Farul a ratat ocazia să mai pună trei puncte între ele, în clasament. A pus doar unul, fiindcă unul a luat după egalul alb cu FC Argeș, și, deși nu-i place, Gică Hagi a fost mulțumit că a luat ceva și nu a dat. Hagi a spus tot la flash-interviu, la Digi Sport.

”Ei au început mai bine, știam că o să fie agresivi, după aceea, am început să avem inițiativa, am încercat să construim. Terenul a influențat puțin, calitatea jucătorilor, puteau fi mai inspirați. Puteam să câștigăm, am avut ocazii, cornere, dar e bine că nu am luat gol.

Totuși, nu-mi place că nu am marcat. Ei nu au avut nicio ocazie. Cred că trebuie să fim mai decisivi, dar mai sunt și zilele din acestea, jucătorii și-au dorit, au jucat foarte bine defensiv, creștem de la meci la meci. Noi nu ne abatem de la drumul nostru, acela de a construi o mentalitate de învingători.

Echipa e dependentă de gol, nu de un jucător. E bine să ai un jucător ca Denis Alibec, dar nu putem să stăm doar în el. Câteodată nu e inspirat. Am declarat că 99,9% avem lotul complet, chiar dacă mai era nevoie de un mijlocaș, dar o să aducem pe cineva de la Academie”, a transmis Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed