Avertisment clar pentru suporterii FCU Craiova. Ce s-ar întâmpla dacă Adrian Mititelu ar renunța la echipă

Adrian Mititelu este în război cu ultrașii olteni după incidentele de la meciul cu Sepsi. După ce meciul a fost suspendat din cauza scandărilor xenofobe, șeful echipei a închis porțile stadionului Ion Oblemenco.

Fanii au anunțat că vor fi însă prezenți, vineri, 10 februarie, de la ora 20.00, la meciul cu Rapid pe stadionul din Giulești. Mititelu s-a dezis de ei și a anunțat că responsabilitatea va fi a celor de la Rapid în cazul în care vor avea loc incidente.

Marcel Pușcaș a avut un mesaj clar pentru ultrași. Președintele clubului spune că fără Mititelu clubul nu ar mai exista.

Marcel Pușcaș: ‘Clubul a trăit prin fani, dar și prin Adrian Mititelu’

Marcel Pușcaș a declarat pentru Prosport că în cazul în care Mititelu decide să nu mai investească bani, FCU Craiova se va desființa.

„În Oltenia nu este ușor (n.r. râde). Sunt convins că se va găsi o cale de mijloc până la urmă. Nu suntem noi «cei mai» din lume și din țară. Au fost în toate locurile dispute. Au fost, se știu!

Copos a fost huiduit de rapidiști, Gigi Becali, la Dinamo, la fel, antrenori, președinți, patroni, se întâmplă. La Barcelona, nu mai ții minte, au fost 100.000 de batiste pentru Van Gaal. Asta este în viața unui club.

Este o problemă directă între patron și suporteri. Clubul a trăit prin fani, dar și prin Adrian Mititelu. Dacă mâine nu mai e Mititelu, probabil se desființează clubul. Și DDB a fost foarte tare, dar nu e chiar așa simplu”, a spus Marcel Pușcaș, pentru ProSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Clubul RAPID trebuie sa fie pregatit in caz de dezordine in tribuna. E simplu ca una sau doua camere de filmat sa fie pe eventuali ULTRASI care fac dezordine pe stadion

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed