Adrian Mititelu pleacă de la Craiova! Anunţ şocant al patronului de la FCU. Suporterii l-au exasperat

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, se află în război deschis cu fanii din Peluza Sud ai oltenilor.

Patronul oltenilor a dezvăluit că bugetul echipei este acoperit în acest an, iar acest lucru a fost posibil doar datorită presiunilor pe care le-a făcut asupra copiilor săi.

Adrian Mititelu, dezvăluire șocantă

Adrian Mititelu a preluat-o în 2005 pe Universitatea Craiova. În 2011, pentru șeful oltenilor a început un adevărat coșmar. Echipa a fost dezafiliată de FRF. Oltenii au ajuns în Liga 2, dar în 2014 Mititelu a fost nevoit să declare falimentul.

A înființat FCU Craiova 1948 în 2017 și a înscris-o în Liga 4. Finanțatorul echipei anunță însă că el nu mai este proprietarul formației din Bănie. Din cauza problemelor pe care le-a avut, acesta a decis ca toată averea, implicit clubul de fotbal, să fie trecute pe numele prietenilor și copiilor.

Copii patronului de la FCU Craiova insistă că tatăl lor să se retragă de la echipa de fotbal din cauza scandalurilor pe care le are cu suporterii.

Mititelu a dezvăluit pentru fanatik.ro că a dus ”muncă de lămurire” cu copii săi să investească și anul acesta în echipă.

„Nu stau grozav, dar ne descurcăm. Echipa are bugetul asigurat, dar îl are asigurat pentru că pe copiii mei i-am convins, în continuare, să bage bani în echipă. Cu greutăți i-am convins, dar deocamdată nu avem probleme anul ăsta. Suntem Ok.

(Adrian Mititelu Jr. ar renunța la echipă?) Da. Și Adiță și fata mea și toți îmi reproșează, nu neapărat că se cheltuie banii, ci faptul că s-a ajuns la jigniri și la aceste umilințe. Îmi zic ‘domne, chiar nu îți ajunge? Până unde vrei să mergi?’”, a declarat Adrian Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed