Anamaria Prodan se pregătește de nuntă?! Cerere incredibilă pentru fiica impresarei. Ce a putut să îi ceară un fan pe rețelele de socializare

Fiica Anamariei Prodan este în centrul atenției după ce a devenit extrem de activă pe rețelele de socializare. Sarah postează o mulțime de fotografii sexy apreciate de mii de fani.

Unele comentarii unt savuroase și mai nou blondina a început să primească și cereri în căsătorie. Un internaut, i-a pus în glumă și ce condiție ar avea pentru a o cere de soție. Să știe să joace un joc online celebru, Counter-Strike: Global Offensive, prescurtat CS GO.

„Dacă știi să joci CS GO, te cer de nevastă!”, a scris utilizatorul respectiv.

„O splendoare de femeie”, „Ești minunată, Sarah!” sau „Super regina frumoasă”, „Cea mai frumoasa Sarah”, au fost alte mesaje primite de fiica impresarei.

Sarah Dumitrescu face eforturi pentru a reveni pe teren

Sarah Dumitrescu încearcă să se recupereze cât mai repede pentru a reveni pe terenul de baschet. Este legitimată la Cal Poly Mustangs în SUA. Anul trecut s-a accidentat pentru a treia oară la genunchi în timp ce se afla la lotul național. Fiica impresarei a fost nevoită să se opereze, iar acum se recuperează.

„Tatăl meu a fost norocul meu în viață, fără el nu eram aici. Eu fac parte din lotul național al României. Eu am banii mei, am salariul meu. Ce îmi dă mama e cadou, sau dacă vrea ea să-mi dea ceva, dar eu nu depind de mama mea„, a declarat Sarah Dumitrescu la antenastars.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed