Cutremur în Superliga! Ion Crăciunescu declanşează un scandal uriaş. Acuzaţii grave ale fostului mare arbitru

Cutremur în Superliga! Ion Crăciunescu declanşează un scandal uriaş. Acuzaţii grave ale fostului mare arbitru după meciul dintre Petrolul şi Chindia, încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 2-1.

Ion Crăciunescu a făcut scandal din cauza gazonului de pe stadionul ”Ilie Oană”. Acesta a arătat groaznic la partida de sâmbătă.

Ion Crăciunescu declanşează un scandal uriaş

Fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu vine cu dezvăluiri incredibile. Partida de la Ploiești a fost la un pas să nu se desfășoare, din cauza stării execrabile a gazonului. Într-un final, observatorul de joc, Adrian Pitu și arbitrul Viorel Fluieran au decis ca întâlnirea să înceapă.

Crăciunescu a spus că decizia s-a bazat pe litera regulamentului. Se aștepta ca organizatorii să aibă mai multă grijă de suprafața de joc. ”Se iau după un regulament, dar este un teren impracticabil. Nu poți să pretinzi să se joace fotbal pe așa ceva. Suferă și fotbalul și spectatorii și toți”, a spus Crăciunescum, în direct la Digi Sport .

Fostul mare arbitru nu s-a oprit aici. Dă vina pe FRF și LPF pentru această situație. Ion Crăciunescu a reamintit că stadioanele din Superliga trebuie să aibă instalații funcționale de încălzire a terenurilor.

”Cauza este constituită de omologarea terenului. Una dintre condiții este sistemul de încălzire. La Craiova de ce s-a putut juca? Ați văzut ce gazon a fost acolo?

Gazonul, care mustește de apă, s-a stricat direct de când au intrat jucătorii la încălzire înainte să înceapă meciul. A fost un nămol vopsit. E peste orice imaginație. Când vezi nămolul ăsta și te duci și dai cu vopsea verde ca să pară a iarbă, e ceva care depășește orice imaginiție”, a mai spus Crăciunescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed