Umilinţă totală pentru Cristiano Ronaldo! A păţit-o grav chiar după al doilea meci la arabi. Ce i-au făcut fanii starului portughez / Video

Umilinţă totală pentru Cristiano Ronaldo! A păţit-o grav chiar după al doilea meci la arabi. S-a aflat ce i-au făcut fanii starului portughez. Totul s-a petrecut la finalul partidei. Trupa lusitanului a ratat deja primul trofeu al sezonului.

Cristiano Ronaldo nu se simte bine deloc nici la arabi. A jucat al doilea său meci în tricoul lui Al-Nassr, dar nici de această dată nu a reușit să înscrie.

Umilinţă totală pentru Cristiano Ronaldo!

Cristiano Ronaldo a fost integralist în meciul Al-Ittihad – Al-Nassr 3-1, din semifinalele Supercupei Arabiei Saudite. Nu a reuşit însă să îşi ajute echipa deloc. Nu a marcat, iar Al-Nassr a fost eliminată din competiţie.

Mai mult, jucătorul s-a enervat pe teren pentru că nu i-a reuşit jocul deloc. La finalul partidei, în timp ce echipele părăseau terenul portughezul a păţit-o. Se apropia de tunelul de la vestiare, iar suporterii lui Al-Ittihad au început să strige „Messi, Messi!”.

Eșecul reprezintă primul trofeu pierdut de CR7 în Arabia Saudită. Pe parcursul meciului, superstarul lusitan a fost vizibil dezamăgit de prestația echipei sale. Ronaldo este departe de prestaţiile stelare pe care le-a avut la Real Madrid, Juventus sau în prima sa perioadă la Manchester United.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed