Novak Djokovic, elogiat la Australian Open 2023. Un fost lider mondial a analizat prestația sârbului: `Este imposibil de jucat cu el`

Novak Djokovic are parte de laude după jocurile excelente de la Australian Open 2023. Un fost lider mondial l-a elogiat pe sârb.

Justine Henin-Hardenne, fostă câștigătoare a turneului de la Melbourne în 2004, l-a lăudat pe Djokovic și consideră că în acest moment este ”imposibil de jucat cu el”.

Novak Djokovic, lăudat după meciurile de la Australian Open

”Nole” va juca în semifinale la Australian Open 2023 împotriva lui Tommy Paul. În cazul în care se va impune la Australian Open, Novak Djokovic va ajunge la 22 de titluri de Grand Slam câștigate și îi va egala recordul lui Rafeal Nadal.

Justine Henin-Hardenne este convinsă că Djokovic este marele favorit al turneului și a dezvăluit motivul pentru care are încredere deplină în sârb.

„Djokovic este relativ imposibil de jucat. E adevărat că am fost puțin aspri în a spune că cel mai mare adversar al lui sau, mai bine zis, cea mai mare grijă a sa a fost piciorul. L-am văzut încă puțin îndoielnic cu privire la asta la începutul jocului. Au fost și elemente suplimentare care l-au deranjat miercuri, o persoană în public care îi punea probleme, vântul…
Încă simțim că Novak Djokovic mai are îndoieli și putem spune din fericire pentru că această îndoială îi va permite să facă tot ce este necesar. Există încă o atenție deosebită din partea lui pentru a evita să intre în necazuri. A pierdut un singur set de la startul turneului într-un meci în care a fost cel mai slab.
De atunci, este aproape o copie impecabilă. Ba chiar a reușit să preia conducerea în setul trei împotriva lui Rublev, asta pentru a vorbi pe scurt. El este marele favorit în semifinale, vom vedea ce se va întâmpla în finală, eventual împotriva lui Tsitsipas. Dar el este și acolo favorit”, a declarat Justine Henin pentru Eurosport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed