Este obsesia lui Dan Petrescu! Și nu are legătură cu fotbalul, chiar antrenorul campioanei mărturisește

Despre Dan Petrescu toată lumea știe că dimineața, la prânz și seara în meniu este doar fotbal. Fotbal toată ziua și toată noaptea, nimic altceva nu-i atrage atenția antrenorului activ din Liga I cu cele mai multe titluri câștigate din istorie.

Dar chiar și workoholicul Petrescu are o slăbiciune. O plăcere ascunsă despre care doar cei mai apropiați oameni știu. Antrenorul CFR-ului are o obsesie, un singur serial reușește să-l scoată din sfera fotbalului, și nu-l ratează niciodată, doar când joacă echipa în acea zi. Este vorba despre ”Las Fierbinți”, de la Pro TV.

”Programul meu la Cluj este foarte simplu. Dimineața mă duc la stadion, antrenament, prânz tot la stadion, rămân acolo până la 7-8, mai văd niște meciuri din Germania, Italia, Spania, din România sau adversarul.

Seara avem același ritual, din păcate nu este în fiecare seară acest serial. Acum e miercurea și joia, înainte parcă mai era și lunea și marțea, acum e doar două zile. Pisică, prietenul meu, mă anunță mereu: Mistere, azi! Bine că mi-ai zis, dar știam băi prostule, nu trebuia să-mi mai spui.

Avem masa asigurată. Eu cu el și cu Tomiță, alt prieten, dar cred că n-am pierdut niciun episod. Trebuie să fie ceva prea important în acea seară să pierd serialul. Dacă pierd un episod, după vreau să-l revăd. Sincer, este singurul lucru la care mă uit, adică nu mă uit.

Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar la altceva nu fac, pentru că în alte zile, seara mă uit la un meci, poate mă mai uit la un film rar, dar la episoade n-an pierdut unul. Sunt un mare fan!

Am câteva vorbe împrumutate din serial, ca «Bă, ești, prost?», «Bă, ești nebun?», «Cum ar veni», «Știi ce zic», multe”, a spus Petrescu în podcastul „DA BRAVO” cu Mihai Bobonete, unul dintre protagoniștii serialului de comedie.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed