Gigi Becali forţează lovitura iernii! Suma uriaşă pe care vrea să o achite. Răspunsul primit de la Adrian Mititelu

Gigi Becali forţează lovitura iernii! S-a aflat care este suma uriaşă pe care vrea să o achite latifundiarul din Pipera. Răspunsul primit de la Adrian Mititelu îl dezarmează însă pe şeful celor de la FCSB.

Gigi Becali visează să îl aducă la FCSB pe argentinianul Juan Bauza. Chiar patronul Craiovei, Adrian Mititelu a oferit toate detaliile.

Gigi Becali forţează lovitura iernii!

Gigi Becali a făcut o ofertă uriaşă pentru Superliga. Ţine morţiş să-l ia pe Juan Bauza de la FCU Craiova. Jucătorul argentinian are însă o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Mititelu a făcut dezvăluiri complete despre ofertele pe care le are pentru Bauza.

Mijlocașul ofensiv argentinian a fost ofertat de FCSB. Mititelu spune că oferta primită este mai mare decât cea pentru Andrea Compagno. Italianul a fost vândut la formația roș-albastră pentru 1,5 milioane de euro.

„Bauza are o ofertă din România. Și sunt întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deşi e foarte generoasă. Da, de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da.

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliştii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, preţul pentru Bauza e preţul comunicat.

Afară merge de la 4 milioane în sus, 4-5 milioane sper să iau pe el. În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare, în meciul cu FCSB. Acum, în iarnă, n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el (n.r. de afară), doar mai întreabă despre el. Sper ca la anul să jucăm în Conference League. E o convenție cu jucătorii”, a spus Adrian Mititelu, conform Orange Sport.

Bauza a ajuns prima dată în România în 2020, la Csikszereda. Din iulie 2021 evoluează pentru FCU Craiova. În Superliga, argentinianul a reușit 6 goluri și 9 pase decisive în 40 de meciuri oficiale. În septembrie, Bauza a semnat prelungirea contractului până în 2025. Iar clauza de reziliere este 8 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed