Planul uriaş al Teodorei Stoica! Unde vrea să ajungă fata lui Mihai Stoica. Imagini de senzaţie cu tânăra şi mesajul oficialului de la FCSB / Foto

UPDATE

Deși inițial se știa că Teodora Stoica va participa doar la probele de 50 și 100 de metri liber, fiica managerului general de la FCSB a concurat și în proba de 4×50 de metri liber mixt.

Înotătoarea a fost în echipă cu Adrian Stroe, Valentin Cinciulescu și Ileana Dan. Echipa de ștafetă a încheiat proba pe locul 20 și obținut 513 puncte. Teodora & Co au încheiat proba cu timpul 02:25.86. Dintre cei patru, fiica lui MM Stoica a avut timoul cel mai lung, 47 de secunde.

Ştirea iniţiala

Planul uriaş al Teodorei Stoica! S-a aflat unde vrea să ajungă fata lui Mihai Stoica. Imagini de senzaţie cu tânăra şi mesajul oficialului de la FCSB pentru propria fiică înaintea competiţiei.

Fata lui Mihai Stoica vrea să-şi depăşească limitele. Teodora Stoica participă în aceste zile la a 5-a editie a campionatului Mondial de Înot în Ape Îngheţate.

Planul uriaş al Teodorei Stoica!

Fata lui Mihai Stoica se află în Franţa la această competiţie care se speră să devină probă olimpică la JO de iarnă din 2026. La competiţia din Franţa se înoată în apă care nu depăşeşte 4,6 grade C. La competiţie participă în total 511 sportivi şi, în total, sunt 10 culoare în bazine.

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, concurează pentru România la Campionatul Mondial de Înot în Ape Înghețate, care are loc în această perioadă în Franța.

Oficialul roș-albaștrilor a postat o imagine cu Teodora, de la Samoens, cu mesajul: ”Sirena mea înghețată!”.

Competiția la care Teodora Stoica ia parte la două probe se desfășoară în localitatea Samoens, în perioada 12 – 15 ianuarie. Teodora Stoica participă în întrecerile de 50 și 100 de metri liber. Acesta și-ar fi dorit să înoate și în proba de 250 de metri.

Meme, aflat cu FCSB în cantonamentul din Antalya, o susține de la distanță pe Teodora în aceasta perioadă. Acesta a postat un clip video pe Instagram cu fiica sa din Samoens. ”Te iubesc, Teodora Stoica”, a spus Stoica.

România este reprezentată de Campionatul Mondial de Ape Înghețate din Franța de 22 de înotători, coordonați de antrenorul Paul Georgescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed