S-a dat lege, dar Mihai Stoica e pesimist! N-o vede pe FCSB prea curând în Ghencea: `A căzut o barieră, mai sunt și trape!`

Liderul PSD Marcel Ciolacu s-a ținut de promisiune. Legea care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat și care ar ajuta-o pe FCSB să evolueze pe stadionul „Steaua” a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis, așa că Gigi Becali poate cere să își readucă echipa în Ghencea.

Suporterii au fost cei mai entuziasmați. Și s-au declarat nerăbdători să populeze din nou Peluza Nord de pe „templu”. Însă managerul vicecampioanei le-a mai tăiat din avânt.

„A căzut o barieră, mai sunt şi trape (n.r. râde)… Pff, trebuie justificări de alt gen acum, tot ca să nu ni se permită să jucam acolo. Sunt sigur că o să găsească. Sunt eu mai pesimist aşa.

E important să joci în Bucureşti, dacă Arena e închisă? Unde jucăm? Au fost situaţii de genul (n.r. când am jucat afară). Suporterii cei mai mulţi sunt în Ghencea, e alt interes acolo. Nu sunt optimist, să vedem…”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari