Rafael van der Vaart, declarație de dragoste pentru galeria Rapidului : `E o nebunie! Am văzut multe la viața mea, în toată lumea, dar asta nu se compară cu nimic`

Rafael van der Vaart a mers la meciul de handbal al Rapidului împotriva lui Buducnost pentru a-i face galerie Estevanei Polman.

Jucătoarea Rapidului este soția lui Van der Vaart, iar astăzi a fost cea mai bună marcatoarea a campioanei României.

Rafael van der Vaart, impresionat de galeria Rapidului

Fostul mare jucător al naționalei Olandei s-a declarat impresionat de atmosfera făcute de fanii giuleșteni.

Jucătorul trecut pe la Ajax sau Real Madrid a purtat un fular ar Rapidului la gât și a declarat că se simte deja rapidist.

„E o nebunie! Am văzut multe meciuri de handbal la viața mea, în toată lumea, dar asta nu se compară cu nimic. A fost un meci important și l-au câștigat ușor. S-au descurcat fantastic, a fost plăcut să îl urmăresc. Știu mai multe despre fotbal, dar ador să urmăresc astfel de evenimente.

Eu voi mai locui câteva luni în Danemarca, am fiul de 16 ani acolo, joacă fotbal. Din iunie sau iulie voi veni în București. Sunt deja fanul Rapidului. București e un oraș superb, oamenii sunt pe măsură. Acum voi sta aici timp 5 zile. De asta e frumos sportul! E plăcut să asculți o astfel de galerie.

Vreau să vizitez clubul de fotal Rapid. Am jucat împotriva lui Adrian Mutu, sper să mă primească la meciuri. Am jucat cu mulți români, cu Cristian Chivu, cu Bogdan Lobonț. Cunosc multă lume”, a spus Rafael Van der Vaart.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed