Gică Hagi a recunoscut. De câți bani are nevoie ca să meargă cu Farul Constanța în Liga Campionilor

Farul Constanța a terminat anul 2022 pe primul loc în Superliga, iar Gică Hagi face planuri. Are ambiții mari și își dorește să ajungă cu echipa sa în Liga Campionilor. A făcut toate calculele și anunță de ce sumă de bani ar avea nevoie.

„Cam 15 milioane de euro. Cu banii ăștia pot să mă gândesc să mă iau la trântă cu ei. La 20-25 de milioane de euro, cred că putem vorbi clar de grupe și chiar de a trece mai departe, spre fazele următoare”, a spus Gică Hagi, potrivit Fanatik.

Fostul internațional a înființat mai întâi FC Viitorul în 2009 și a început să producă jucători pe care i-a vândut pe bandă rulantă. În 2017 a câștigat primul titlu în Liga 1. În 2019, FC Viitorul a luat Cupa României și Supercupa.

În vara anului 2021, a decis să fuzioneze cu Farul, dar lucrurile nu s-au schimbat. Acum, chiar dacă echipa sa este pe primul loc în Liga 1, Hagi spune că nu se gândește deocamdată la titlu.

„În acest moment este exclus să gândim așa. Este o situație de moment, favorabilă, suntem în frunte, suntem fericiți, dar călătoria este lungă. Trebuie să demonstrăm meci de meci că avem capacitatea de a ține ritmul. Ar fi o greșeală dacă ne-am gândi acum doar la titlu”, a mai spus Hagi pentru aceeași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed