Cupa Mondială a selecționerilor demiși! Încă un selecționer a plecat de pe banca tehnică. Este al 10-lea de la startul turneului din Qatar

Cupa Mondială din Qatar a fost evenimentul anului 2022. Argentina a reușit să câștige marele trofeu după o finală de vis cu Franța.

Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei, este un tehnician fericit, dar nu toți selecționerii de la Mondial au fost atât de norocoși.

Cupa Mondială din Qatar, a fost capăt de drum pentru 10 selecționeri

Ultimul selecționer intrat pe lista celor plecați de la echipa națională este Czeslaw Michniewicz, tehnicianul Poloniei.

În urma parcursului de la turneul final, Federația de Fotbal din Polonia a ales să nu continue cu Michniewicz.

„Am vrea să îi mulțumim lui Czeslaw Michniewicz pentru cele 11 luni de muncă depusă ca selecționer. Așa cum știm, a preluat echipa naționala într-o perioadă foarte dificilă.

În ciuda acestor circumstanțe, a reușit să ne califice la Cupa Mondială și să ne țină în aceeași ligă în Liga Națiunilor.

A condus echipa națională către prima rundă eliminatorie de la Cupa Mondială după o pauză de 36 de ani. Pentru toate acestea, Czeslaw Michniewicz merită mulțumiri”, a fost mesajul președintelui FFP, Cezary Kulesza.

Czeslaw Michniewicz este al zecelea selecționer plecat după Cupa Mondială.
Gerardo Martino (Mexic), Carlos Queiroz (Iran), Otto Addo (Ghana), Roberto Martinez (Belgia), Paulo Bento (Coreea de Sud), Louis van Gaal (Olanda), Diego Alonso (Uruguay), Fernando Santos (Portugalia) și Tite (Brazilia) sunt ceilalți nouă antrenori.

5 victorii, 3 remize și 5 înfrângeri a adunat selecționerul Czeslaw Michniewicz la cârma Poloniei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed