Anunțul făcut de Sorin Câțu. Mihai Rotaru decide cine va fi noul antrenor al celor de la CSU Craiova

Sorin Cârțu a dezvăluit că Mihai Rotaru decide în aceste zile cine îi va conduce pe olteni. CSU Craiova a rămas fără antrenor după ce Mirel Rădoi și-a dat demisia, iar de atunci pe banca tehnică a stat Dragoș Bon. Cu acesta, oltenii au câștigat meciurile cu CS Mioveni și Chindia Târgoviște.

În această perioadă au fost vehiculate mai multe nume printre care Emil Săndoi, Eugen Neagoe, Toni Petrea sau Antonio Conceicao.

Sorin Cârțu a dezvăluit că numele noului antrenor va fi anunțat în această săptămână, dar deocamdată nu a vrut să dea niciun indiciu.

Sorin Cârțu:”Sunt discuții cu antrenori”

„Deocamdată ne gândim. Oricum, în zilele următoare vom anunța. Înainte de Anul Nou, chiar și mai devreme. Pe 4 ianuarie echipa pleacă deja în Turcia. Ne gândim și la niște jucători care să îmbunătățească echipa. Sunt discuții cu antrenori, dar nu pot să vă avansez… vedem!”, a spus Sorin Cârțu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Președintele oltenilor a explicat de ce Dragoș Bon nu poate rămâne pe banca celor de la CSU Craiova.

„Are calități să ne facă jucători, să ne ajute în momente de tipul ăsta. Și eu cam așa știu, că nu are licență Pro. Trebuie să urmeze niște pași, e un antrenor cu calitate. Noi avem încredere în el și vedem ce îi rezervă viitorul”.

CSU Craiova este pe locul 4 în Liga 1, cu 38 de puncte acumulate după primele 21 de etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed