Leo Messi nu a mai ținut cont de nimic. Gestul făcut de argentinian i-a lăsat mască pe toți: ‘Maradona nu făcea așa ceva ‘

Argentina a devenit campioană mondială după ce s-a impus în fața Franței la loviturile de departajare.

Leo Messi a fost desemnat de FIFA cel mai bun jucător al turneului după ce a marcat 7 goluri și a stabilit mai multe recorduri. Organizatorii Cupei Mondiale au vrut să-și pună amprenta și pe festivitatea de premiere, așa că după ce căpitanul Argentinei a primit medalia a avut loc un moment neașteptat.

Tamim bin Hamad Al Thani, emirul Qatarului, l-a îmbrăcat cu o mantie neagră, bishat, o haină tradițională. Episod a generat multe critici și nemulțumiri, cei mulți spunând că Leo Messi nu ar fi trebuit să accepte așa ceva.

Sursă foto: @TodaLaPrimeraA

Viorel Moldovan: „Nu poți să faci poza istoriei în fantomă”

Viorel Moldovan a considerat și el că gestul a fost unul total nepotrivit și a spus că Messi nu ar fi trebuit să accepte niciodată așa ceva.

„Bine că nu am câștigat Cupa Mondială și nu trebuie să mă îmbrac în fantomă. În locul lui Messi, eu mi-o dădeam jos. Nu poți tu, Messi, să faci poza istoriei în fantomă. Dezamăgitor!

Dacă era Diego Maradona în locul lui? El o scoatea sigur! Rămânea în tricoul țării lui, cu un steag al Argentinei”, a declarat Viorel Moldovan, la TVR 1.

”Este pur și simplu fantastic. Am știut că Dumnezeu îmi va da mie Cupa, eram sigur! E o mare bucurie pentru noi. Aveam acest vis măreț de mult timp, voiam să-mi închei cariera cu o Cupă Mondială. Nu pot cere mai mult decât atât”, a spus Messi la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed