Anunţul momentului despre Ovidiu Haţegan! Ce se întâmplă cu arbitrul care a fost la un pas de moarte. Este oficial

Anunţul momentului despre Ovidiu Haţegan! S-a aflat ce se întâmplă cu arbitrul care a fost la un pas de moarte. Este oficial. Veste uriaşă pentru unul dintre cei mai buni fluieraşi români.

Ovidiu Haţegan revine în arbitrajul de cel mai înalt nivel. Cei de la CCA au făcut anunţul. FIFA a validat 11 arbitri de centru, 15 arbitri asistenţi, 10 arbitri VAR pentru sezonul 2023.

Anunţul momentului despre Ovidiu Haţegan!

Ovidiu Hațegan va reveni ca arbitru de centru. Asta după problemele medicale cu care s-a confruntat în 2022. În acest sezon al Superiga, Hațegan a fost delegat doar ca arbitru în camera VAR.

Pe 28 martie 2022, Ovidiu Haţegan (42 de ani), arbitrul numărul 1 al României la acel moment, a suferit un infarct miocardic. Haţegan se afla în cea mai bună etapă a carierei sale. A fost remarcat în Liga Campionilor, apoi a fost apreciat la EURO 2020 şi din nou la meciurile din Liga Campionilor.

Pe lista arbitrilor FIFA nu apare nicio noutate pentru 2023. Sunt doi arbitri asistenți noi: George Neacșu și Ferencz Tunyogi.

Lista arbitrilor FIFA din România pentru anul 2023:

ARBITRI DE CENTRU: Ovidiu Haţegan, Istvan Kovacs, Radu Petrescu, Horaţiu Feşnic, Andrei Chivulete, Marcel Bîrsan, Marian Barbu, Iuliana Demetrescu, Alina Peşu, Ana Maria Terteleac, Cristina Trandafir.

ARBITRI ASISTENŢI: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene, Mircea Grigoriu, Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac, Valentin Avram, Mihai Marica, Alexandru Cerei, George Neacşu, Ferencz Tunyogi, Petruţa Iugulescu, Mihaela Ţepuşă, Alexandra Apostu, Daniela Constantinescu, Roxana Ivanov.

ARBITRI VAR: Ovidiu Haţegan, Istvan Kovacs, Radu Petrescu, Horaţiu Feşnic, Marcel Bîrsan, Andrei Chivulete, Iuliana Demetrescu, Sebastian Colţescu, Cătălin Popa, Marian Barbu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed