Performanţă importantă pentru David Popovici! Anunţul momentului despre înotătorul român. E în cursa pentru medalii

Performanţă importantă pentru David Popovici! Anunţul momentului despre înotătorul român. Sportivul se află în cursa pentru medalii la Campionatul Mondial în bazin scurt. Tocmai s-a calificat în finală.

David Popovici este în finala de la 200m liber. Este ultima sa probă din Mondialul de bazin scurt de la Melbourne.

Performanţă importantă pentru David Popovici!

David Popovici s-a calificat cu timpul de 1:42,31. Dublul campion mondial și european în probele de 100 și 200 m liber în bazin olimpic s-a clasat pe patru la 100 metri liber. Acolo a stabilit două noi recorduri mondiale de juniori.

Înotătorul în vârstă de 18 ani a evoluat în seria a patra alături de sud-coreeanul Sunwoo Hwang, câștigătorul de anul trecut de la Abu Dhabi și de americanul Kieran Smith, învingător la 400 metri liber la Melbourne.

David Popovici și-a câștigat seria cu un timp de 1:42,31. A accelerat pe ultima lungime de bazin. A urmat o serie extrem de puternică, acolo unde culoarul din mijloc a rămas gol, Kyle Chalmers renunțând să mai ia startul. Britanicul Tomas Dean a dictat ritmul și a parcurs cele opt bazine în 1:40, 98.

La finalul celor șase serii, timpul lui David Popovici a fost al șaselea. Românul a fost depășit de Tom Dean, Katsuhiro Matsumoto (1:41,29), Maxime Grousset (1:41.79) , Drew Kibler (1:41.88) și Danas Rapsys (1:42.21). Ceilalți finaliști sunt Thomas Neill (1:42.38) și Sunwoo Hwang (1:42.44)

Finala are loc de la 11:50 și va fi ultima individuală a acestei întreceri. 6 medalii are România la CM în bazin scurt: trei de argint și trei de bronz.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed