ȘOC ÎN FRANȚA! Un campion mondial vrea ca Argentina să ia titlul mondial! Care sunt motivele!

David Trezeguet (45 de ani), campion mondial cu Franța în 1998, dar a început fotbalul în Argentina, la Platense. Părinții lui Trezeguet sunt argentinieni, dar David a ales Franța. La 18 ani a ajuns în Ligue 1, la AS Monaco, și a jucat pentru naționala Franței, pentru care are 34 de goluri în 74 de meciuri și cu care a cucerit două trofee majore: Cupa Mondială din 1998 și EURO 2000.

Mâine, Franța va întâlni chiar Argentina în ultimul act, dar pentru Trezeguet este finala pe care nu și-a dorit-o niciodată. Totuși, nimeni nu s-a așteptat ca fostul campion mondial să răspundă așa la întrebarea cu cine ține în finală.

„E dificil de spus din punct de vedere personal, din punct de vedere emoțional. E o finală pe care nu mi-aș fi dorit-o, dar trebuie să fie o sărbătoare, un meci mare. E meciul pe care toți îl așteptăm, sunt cele mai bune echipe de la Cupa Mondială.

Din punct de vedere emoțional, știind că este ultima lui Cupă Mondială, Leo Messi merită să fie campion. E cel care face oamenii să viseze. Dar asta nu nu va lua din ambiția Franței de a câștiga trofeul”, a spus David Trezeguet, potrivit RMC Sport.

David Trezeguet a făcut primii pași în fotbal chiar în Argentina, la Platense, iar la vârsta de 18 ani a făcut pasul în Ligue 1, la AS Monaco. Atacantul a ales naționala Franței, unde a marcat 34 de goluri în 74 de apariții și a cucerit două trofee majore: CM 1998 și EURO 2000.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed