Dumitru Dragomir a dat de pâmânt cu un jucător de bază al FCSB-ului: `Nici nu o atinge cu CFR-ul`

FCSB și CFR se duelează în această seară în derby-ul restant al rundei 9 din Superligă. Cele două echipe se bat pentru podiumul provizoriu înaintea Sărbătorilor.

Oficialii vicecampioanei au declarat că nu se vor putea baza pe Târnovanu, Olaru și Compagno din cauza accidentărilor.

Dumitru Dragomir, atac dur la Compagno înainte de FCSB-CFR

Mitică Dragomir crede că este doar un ”teatru” din partea FCSB-ului accidentarea lui Compagno, iar italianul va juca în derby.

Mai mult, ”Corleone” crede că liderul golgheterilor din Superligă nu va face un joc strălucit.

”(n.r. Vivi Răchită: Strizu a zis că nici Compagno și nici Olaru nu sunt în lot) Da, da! Bine, bine! O să vedeți. Riscă Gigi acum. A, sau poate dacă au interdicție din punct de vedere medical… Ceea ce nu cred! Atunci s-ar putea să nu-i bage.

(n.r. în cazul în care cei doi nu vor juca) Olaru este o pierdere. Are o capacitate multă de efort, scotea mingi. Alerga mult, e pierdere Olaru. Dar Compagno nu e nicio pierdere. Nici nu o atinge cu CFR-ul. Să vedeți dacă mă pricep la fotbal”, a spus fostul președinte LPF, la ProArena.

Duelul de pe Arena Națională se anunță extrem de încins. Cele două echipe vin după un parcurs excelent în Superligă, iar în această seară, orice rezultat în afara victoriei va reprezenta un eșec pentru fiecare dintre ele.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed