Şoc total la Cupa Mondială 2022! Femeia celebră care s-a sărutat cu 3 bărbaţi într-o seară. Imagini uluitoare / Foto

Şoc total la Cupa Mondială 2022! Femeia celebră care s-a sărutat cu 3 bărbaţi într-o seară. Imagini uluitoare venite chiar din Qatar. Va ieşi un scandal uriaş după ce se va afla totul. este vorba despre fosta parteneră a unei vedete din naţionala Braziliei.

Cupa Mondială 2022 este plină de scandaluri şi controverse. Acum, un nou circ iese la iveală şi loveşte în naţionala Braziliei.

Şoc total la Cupa Mondială 2022!

Modelul Karoline Lima a şocat pe toată lumea de la Cupa Mondială 2022. Aceasta este fosta parteneră a lui Eder Militao, jucătorul lui Real Madrid și al naționalei Braziliei. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni, chiar înaintea nașterii fiicei lor.

Militao a dat-o în judecată pe fosta sa parteneră pentru defăimare. Chiar şi aşa, Karoline Lima este prezentă în Qatar pentru a lua parte la meciurile ”Selecao” de la Cupa Mondială. Aceasta este invitata unei agenții de pariuri.

Ce a făcut în Qatar a şocat pe toată lumea. Vedeta a fost pe fugă și pentru a câștiga timp s-a spălat pe cap în aeroport, conform mundodeportivo.com. Până să ajungă la Cupa Mondială a fost prezentă la un eveniment al comediantei Gessica Kayane. Lima a ajuns la petrecere și a fost în centrul atenției.

Karoline a făcut spectacol la eveniment. A purtat o ținută provocatoare și a fost surprinsă sărutându-se cu trei bărbați în aceeași seară. Publicațiile din Brazilia au postat imaginile care au provocat rumoare pe rețelele sociale.

Apoi, Karoline s-a dezlănţuit şi în Qatar. A fost prezentă şi la Brazilia – Coreea de Sud 4-1. Va fi prezentă şi la meciul Croația – Brazilia, din sferturile competiţiei. Acesta se va disputa pe 9 decembrie, de la ora 17:00, pe Education City Stadium din Doha. Câștigătoarea acestei confruntări o va întâlni în semifinale pe formația calificată din meciul Olanda – Argentina.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed