S-a făcut de râs în direct! Gafă uriașă la Cupa Mondială 2022. Toată lumea a râs de ea/ Video

Eniola Aluko, fosta componentă a naționalei de fotbal a Angliei, a fost invitată la postul ITV unde s-a făcut avancronica meciului Brazilia – Coreea de Sud, scor 4-1.

Fosta sportivă a făcut o gafă uriașă, iar internauții au taxat-o imediat. Aluko l-a lăudat pe Richarlison și a spus: ”E cel mai bun marcator al Braziliei în ultimii doi ani. Are 19 goluri în 40 de apariții, dacă facem calculele, un gol pe meci. Mai mult sau mai puțin”.

După ce a marcat în meciul cu Coreea de Sud, Richarlison a adunat 20 de goluri în 41 de selecții la naționala Braziliei.

Eniola Aluko, taxată de internauți

Imaginile cu comentariul făcut de Eniola Aluko au fost vizualizate de peste 2,7 milioane de persoane, iar mai mult de 3.000 de oameni au comentat pe rețelele sociale. Unii au fost mai îngăduitori spunând că se poate întâmpla oricui să facă greșeli, alții au fost însă ironici.

”Nu cred că a fost olimpică la matematică”, ”O greșeală delicioasă”, ”A cam lipsit la orele de matematică”, ”Nu e prima dată când face o astfel de eroare”, ”Am înțeles ce a vrut să spună, dar e foarte amuzant” au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari