Imagini fierbinţi cu rivala Simonei Halep! Şi-a făcut de cap, alături de noul iubit. Un fotbalist i-a furat inima lui Anett Kontaveit / Foto

Anett Kontaveit a decis să le arate fanilor câteva fotografii din vacanța pe care o petrece în locuri exotice în compania noul s[u iubit, fotbalistului Brent Lepistu.

Fotbalistul celor de la FCI Levadia a profitat de vacanță și și-a dus iubita pe insula Bali. Cei doi au postat câteva fotografii pe care internauții le-au apreciat în număr mare. În mai puțin de o zi au primit peste 19.000 de aprecieri.

Jucătoarea din Estonia și-a făcut publică relația în urmă cu o lună, iar fanii au reacționat rapid și i-au trimis zeci de mesaje în care o felicitau.

Fostul număr 2 mondial va încheia acest sezon pe poziția 17 în clasamentul WTA. Anett Kontaveit este antrenată de Torben Beltz, fostul tehnician al Emmei Răducanu. Estonianca a reușit să câștige în acest sezon un singur turneu, competiția WTA de la St. Petersburg.

Cine este iubitul lui Kontaveit

Brent Lepistu este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din țara sa. Și-a început cariera la FC Flora (Estonia). A jucat apoi în Norvegia, la Kristiansund, și în Finlanda, la FC Laht. Nu după mult timp a decis să revină în Estonia și a semnat cu FCI Levadia. Brent Lepistu face parte și din naționala țării sale unde a adunat 13 selecții.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed