Drama uriașă a Anamariei Prodan. Vedeta nu s-a mai putut abține: ‘O vad plângând și mă rupe’. Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a revenit în România pentru a fi alături de mama sa după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Sarah este fiica impresarei din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Aceasta a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru sport, fiind și ea jucătoare de baschet.

Tânăra de 22 de ani a fost invitată în cadrul unei emisiuni online. Atunci când a vorbit despre mama sa, aceasta nu a putut să se abțină și a lăcrimat.

„Și eu plâng la rândul meu, dar numai când e ceva așa legat de familie, adică nu plâng așa din orice! Și când o văd pe mama plângând, așa parcă mă rupe și automat plâng și eu!

Eu am și venit din America să fiu cu ea! Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama avea nevoie să fie una dintre noi acasă! Și am vorbit cu Rebeca și i-am zis că mă duc eu acasă acum! Acum e și rândul meu!”, a spus Sarah, cu ochii în lacrimi în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive.

Sarah: „Pentru mine el a plecat. Nu mai există”

Sarah a fost sinceră și a recunoscut că viața familiei sale s-a schimbat după ce antrenorul a plecat de acasă

„Da! Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta, pentru că ceea ce s-a întâmplat e problema mamei, bine și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat! Pentru mine el a plecat! Adică nu mai există în viață mea!
Acum noi trebuie să ne adaptăm la viață noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei! Dar ne are pe noi și cred că e destul!”, a mai mărturisit Sarah.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed