Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru româncă. S-a aflat în plin scandal de dopaj

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru româncă. S-a aflat în plin scandal de dopaj. Presa din Franţa vine cu noi detalii despre problemele pe care le are sportiva noastră.

Simona Halep este suspendată temporar din tenis. La controlul antidoping de la US Open a ieşit pozitiv la ambele probe.

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep!

Acum, presa din Franţa vine cu noi detalii. Remarcă faptul că Simona Halep a început deja să se antreneze, deşi este suspendată temporar. Totuşi, jurnaliştii din Hexagon spun că, indiferent de decizie tribunalului, românca este în pericol de a rata anul 2023. Ar fi în urmă cu pregătirea.

„A trecut mai bine de o lună de când Simona Halep a fost suspendată din toate competițiile după ce a fost testată pozitiv la US Open. Un anunț care a șocat lumea tenisului, dar foarte mulți oameni nu cred că este vinovată. Lansată în cursa pentru adevăr, Halep nu uită terenul de tenis.

 

În această săptămână, ea a fost văzută la antrenamente la Stejarii. Dar va avea timp să câștige înainte de startul sezonului 2023? Timpul se scurge pentru sportiva din România, care a disputat ultimul său meci în primul tur la US Open”, spun francezii de la tennisactu.net.

Halep a fost suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open 2022. S-au găsit urme de Roxadustat, o substanță interzisă, din clasa EPO. Jucătoarea riscă acum o suspendare de până la 4 ani.

Deși „Simo” și-a reluat antrenamentele în această săptămână, francezii consideră că sportiva noastră este presată din ce în ce mai mult de timp. După ce va fi judecată de tribunalul independent, sportiva din Constanţa poate contesta la TAS decizia. Asta doar dacă nu va fi mulţumită de decizia tribunalului elveţian.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed