Ce este obligată să facă Simona Halep? Dezvăluiri incendiare în plin scandal de dopaj. Este răsturnare totală de situaţie

S-a aflat ce este obligată să facă Simona Halep. Sunt dezvăluiri incendiare în plin scandal de dopaj. Este răsturnare totală de situaţie. Un fost mare campion al României dă cărţile pe faţă.

Lucian Bute vorbeşte, în premieră despre cazul Simonei Halep. Fostul pugilist a fost prins, la rândul său, dopat.

Ce este obligată să facă Simona Halep?

Simona Halep a primit o lovitură uluitoare. A fost suspendată după ce două probe antidoping au ieşit pozitive. Totul s-a întâmplat după meciul din primul tur de la US Open. Acum, aşteaptă să fie judecată.

Lucian Bute, fost campion în box, a trecut prin aceleaşi probleme. Acesta a fost depistat pozitiv în 2016. După un meci cu Badou Jack, testul antoping a arătat că Bute a consumat o substanță numită Ostarină, care avea efectul steroizilor anabolizanți.

Lucian Bute exclude posibilitatea ca Simona Halep să fi știut faptul că se dopează. Spune că înţelege perfect prin ce trece acum Simona. ”Ce pot să spun? Eu am trecut prin același scenariu. Și la mine a fost situația cu dopajul. A fost o chestiune de contaminare. Cred cu tărie că Simona nu are nimic de-a face cu acest subiect.

Îi doresc să fie tare mental și sunt convins că în viitor va demonstra că nu a luat nimic cu voință. Poate a fost ceva contaminat. Nu știu. Este clar că această substanță care s-a aflat în corpul ei nu a ajuns întâmplător”, a declarat Lucian Bute, conform Digi Sport.

Halep urmează să fie judecată acum de un tribunal independent. Apoi, poate ataca decizia şi la TAS. Dacă va fi găsită vinovată, Simona ar putea primi o suspendare drastică. Este vorba despre o durată de 2-4 ani.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari