Remiză albă pentru… Anglia! Selecționata Albionului a fost dominată de Statele Unite, zarurile nu sunt aruncate în grupa F

După iureșul din partida cu Iran, căreia Anglia i-a dat un set, fanii fotbalului au așteptat altceva de la selecționata Three Lions. Dar nu degeaba e perfid… perfidul Albion.

În fața Statelor Unite, Kane și compania n-au mai avut gloanțe. Și cei care au dat tonul și au pus muzica au fost americanii.

”Yancheii” au avut prima mare ocazie a meciului, prin McKennie, în minutul 26, primul șut cadrat pe poartă, 3 minute mai târziu, care i-a aparținut lui Musah.

Aproape de finalul primei reprize, au ieșit și englezii la lumină. Cu o tentativă a lui Show și apoi cu cea mai mare ocazie a lor, șutul lui Mount, apărat de Turner în ultimul minut.

 

sursa: Twitter

Speranțele au fost mari pentru partea secundă. Dar ca la pomul lăudat… Tot americanii au avut inițiativa, tot ei au condus dansul. Nimic notabil nu s-a mai întâmplat, poate doar la statistici să conteze cornerele, șuturile, cartonașele. Sau poate doar lovitura de cap a lui Harry Kane, din prelungiri. S-a terminat O-O, adică nimic la nimic, si a fost primul meci încheiat într-un cor de fluierături.

De notat este faptul că Anglia rămâne liderul grupei B, urmată de Iran, apoi Statele Unite și Țara Galilor, dar teoretic sunt șanse pentru toată lumea în ultima rundă. Care propune și șocul sfârșitului de an pe Planetă: Statele Unite – Iran!

Anglia: Pickford – Trippier, Stones, Maguire, Shaw – Rice, Bellingham – Saka, Mount, Sterling – Kane
Rezerve: Alexander-Arnold, Coady, Dier, Foden, Gallagher, Grealis, Henderson, Phillips, Pope, Ramsdale, Rashford, Walker, B.White, Wilson
Selecționer: Gareth Southgate

SUA: Turner – Dest, Zimmerman, Ream, Robinson – McKennie, Adams, Musah – Weah, Wright, Pulisic
Rezerve: Aaronson, Acosta, Carter-Vickers, Ferreira, Horvath, Johnson, Long, Moore, Morris, Reyna, Roldan, Sargent, Scally, Yedlin
Selecționer: Gregg Berhalter

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed