Mutu și filosofia lui din fotbal: ;Și dacă joc o miuță în fața blocului, nu îmi place să pierd!,.

Rapid merge la Mioveni mâine, pentru etapa a 9 din play-out-ul Ligii 1, unde nu are voie să facă pași greșiți pentru a prinde barajul pentru Conference League.

Lui Adrian Mutu îi va lipsi căpitanul Săpunaru, din cauza cartonașului roșu primit la vestiare, după partida cu FCU Craiova. Dar chiar și așa, Briliantul încearcă să-l apere public în continuare pe Săpunaru, care a fost suspendat 2 etape, deci nu ar fi bun de joc nici la un eventual baraj.

„Am citit câteva reacții, nu pe toate. Sunt foarte exagerate, nu le băgăm în seamă. Noi suntem mulțumiți de punctul în care am ajuns. Criticile la adresa căpitanului nu ne deranjează. Suntem puternici și ne vedem de drum”, a spus Mutu la conferința de presă.

”Având presiunea rezultatului, meciul cu Mioveni va fi destul de dificil. Trebuie să îl abordăm cu maximă seriozitate din primul minut. Mioveni s-a salvat de la retrogradare, a scăpat şi de baraj, e echipă care nu mai are nimic de pierdut.

Dar am mai întâlnit o echipă care nu mai avea nimic de pierdut, mă refer la FCU Craiova, şi nu a ieşit bine pentru noi. Aşa că trebuie să avem atenţie maximă. Sper ca băieţii să aibă o reacţie pozitivă după înfrângerea cu FCU Craiova. Trebuie să ne luăm revanşa în faţa suporterilor şi să câştigăm.

Nu mai are sens să le vorbesc băieţilor de importanţa meciului. Suntem concentraţi, motivaţi pentru că putem obţine ceva important în Liga I după mulţi ani. Cu FCU a fost o înfrângere greu de digerat, mie îmi place să câştig.

Dar în fotbal nu tot timpul iese aşa cum vreau eu. Trebuie să învăţăm din acest duş rece şi să nu se mai întâmple. Eu am aceeaşi oftică indiferent de importanţa meciului, în sensul că nu îmi place să pierd. Și dacă joc o miuță în fața blocului, nu îmi place să pierd”, a transmis Mutu înaintea meciului de la Mioveni.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed