Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Afirmaţiile care vor stârni un imens scandal: ‘Ce să ne mai dăm după cireş’ + Anunţul momentului despre Pintilii

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Afirmaţiile incredibile ale fostului şef al LPF vor stârni un imens scandal. Mitică s-a pronunţat clar în războiul dintre FCSB şi Steaua. Acesta spune că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei şi a dat exemple clare.

Dumitru Dragomir spune că Gigi Becali a cumpărat Steaua de la Viorel Păunescu. Mai mult, acesta dă exemple şi din trecut.

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit!

„Mi s-a părut că începe să devină o echipă Steaua (nr. FCSB) Nu mi-a dat Gigi Becali brânză să spun asta, dar asta e Steaua. Steaua a luat-o Păunescu şi a vândut Steaua. Lăcătuş şi Piţurcă au antrenat Steaua. Ce să ne mai dăm după cireş. Nu l-au mulţumit pe Talpan, asta e. Chiar dacă nu are dreptate. Un avocat a făcut dintr-un lucru cinstit unul incorect”, a spus Dragomir, în direct la ProArena.

Mai mult, Dumitru Dragomir a vorbit şi despre Mihai Pintilii. L-a făcut praf pe fostul antrenor Nicolae Dică şi i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali. Trebuie să-l păstreze pe Pintilii antrenor. „Se mişcă tot mai bine, a luat presiunea de pe jucători. Nu s-a mai băgat nici peste antrenorul ăsta dacă vede că lucrurile merg bine. Şi ca jucător şi ca preşedinte aveam antrenor cu energii negative. Când aduci un antrenor nou descătuşezi echpa. Aşa şi Pintilii. Când a dat golul Octavian Popescu s-a dus în braţe la Pintilii. La Dică nu s-a întâmplat asta.

La antrenament cu vorbă mai puţin dulce Pintilii îi face pe toţi fiare. Dacă îl schimbă pe Pintilii sunt nebuni cu toţii. Este de apreciat modestia, bravo lui. Şi asta spune ceva vis-a-vis de caracterul lui. Chiar dacă trebuie să ai pe cineva la coperire, da, pentru că federaţia te sancţionează”, a mai spus Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed