FCU Craiova este pe penultimul loc în clasament, dar Nicolo Napoli nu se teme de Adrian Mititelu: ‘Suntem prieteni’

FCU Craiova a pierdut, 0-2, meciul cu FCSB și este pe penultimul loc în clasament. Nicolo Napoli pus tunurile pe jucători, dar este încrezător că va putea redresa echipa.

”Echipa nu a făcut un meci foarte bun. Am avut multe greșeli. Am ajuns în careu, dar nu am șutat la poartă. Am avut patru-cinci ocazii la care puteam șuta. E greu, nu se poate ajunge cu mingea la picior până la poartă.

Este o lipsă de încredere, nu jucăm ca o echipă. La nivel tactic nu sunt coordonați. Soluția este să lucrăm. Pauza este bună, dar băieți trebuie să înțeleagă că la fotbal sunt 11 jucători în teren.

Sunt mulți jucători care joacă individual, nu este bine. Vom vedea la antrenamente. Nu am avut timp să fac multe antrenamente, dar cred că se poate lucra și se pot face lucruri bune”, a declarat Nicolo Napoli.

Nicolo Napoli: „Nu am pus mai multe clauze. Suntem prieteni”

Italianul a dezvăluit că nu are nicio clauză de reziliere în contract pentru că este prieten cu Adrian Mititelu și nu se teme că va fi dat afară.

„Nu am mai vorbit cu Mititelu. M-a sunat, m-a întrebat dacă sunt disponibil să revin la Craiova. Am acceptat și am plecat. S-a întâmplat, a trecut, vom vedea ce vom face. Nu am pus mai multe clauze. Suntem prieteni”, a declarat Nicolo Napoli la finalul meciului cu FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed