Tragedia momentului în sport! Şi-a pierdut viaţa la doar 37 de ani. Nu a mai avut nicio şansă / Foto

Este tragedia momentului în sport! Şi-a pierdut viaţa la doar 37 de ani. Nu a mai avut nicio şansă. Un cunoscut antrenor de futsal, care a activat şi în România, şi-a pierdut viaţa în urma unui infarct.

Este doliu uriaş în sport. Rui Guimaraes a decedat la doar 37 de ani. Antrenorul de futsal a suferit un infarct.

Tragedia momentului în sport!

Tragedia s-a produs după ce portughezul Rui Guimaraes a început să simtă dureri în zona pieptului. Totul s-a întâmplat când dădea indicații în timpul unui meci amical. Partida pe care echipa sa, Al-Tadamon Sporting Club s-a jucat în Kuweit.

Antrenorul a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic. ”Regretăm moartea prematură și neașteptată a lui Rui Guimaraes, un reper pentru fotbalul de sală portughez”, a transmis Fernando Gomes, președintele Federației Portugheze de Fotbal.

Sursa Foto: Twitter@maisfutebol

Rui Guimaraes a mai antrenat, de-a lungul carierei, la FJ Antunes, în țara natală, unde s-a făcut remarcat. Apoi a mai pregătit echipe din țări ca Cehia, Elveția, Italia și România. În România, lusitanul a lucrat un sezon, în 2008 – 2009, când a pregătit-o pe AS City’us Târgu Mureş, cu care a câştigat Cupa României.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed