Anamaria Prodan, reacţie incredibilă! Ce a putut spune după ce s-a bătut cu Laurenţiu Reghecampf: ‘Suntem ca orice altă familie’

Anamaria Prodan are o noup reacţie incredibilă! S-a aflat ce a putut spune impresara după ce s-a bătut în plină stradă cu Laurenţiu Reghecampf. După două săptămâni de la scandal, Prodanca iese la rampă.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă. Scandalul dintre cei doi a ajuns la poliţie şi s-a lăsat cu ordine de protecţie.

Anamaria Prodan, reacţie incredibilă!

Acum, Anamaria Prodan vorbeşte pentru prima dată despre acest scandal care a avut loc la Snagov. ”Cum mă cunoașteți, trec cu capul sus, plină de mândrie. Suntem ca orice altă familie, avem notorietate, e normal să fim pe prima pagină a ziarelor. Eu așa m-am născut, copiii mei așa s-au născut, nu știm cum e fără camere, fără blitzuri, fără paparazzi. Ne asumăm, greșim, dar eu cred că familia asta a însemnat ceva pentru România.

Dacă unul a plecat, au rămas alți patru care, cu siguranță, vor fi și mai puternici după această lovitură. Bebeto e un băiat, un bărbățel fabulos, pe care l-am învățat să nu-și judece părinții și așa cum e tatăl lui sau mama lui, trebuie să-i respecte până închide ochii.

Noi l-am adus pe lume și în viață se întâmplă lucruri plăcute sau mai puțin plăcute, important e să ne ridicăm și să fim mai puternici de cât am fost. În viață nu am regrete decât pentru faptul că am încercat să-mi salvez mama și nu am fost atentă în jurul meu”, a declarat Anamaria Prodan.

După scandal s-a aflat că Reghe a depus o cerere specială. Nu mai vrea ca vedeta să îi poarte numele aşa că impresara se va numi după divorţ Anamaria Dumitrescu. Totuşi, ar putea face cerere apoi pentru a reveni la numele de Prodan.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed