Anamaria Prodan, reacţie incredibilă! Ce a putut spune după ce s-a bătut cu Laurenţiu Reghecampf: ‘Suntem ca orice altă familie’

Anamaria Prodan are o noup reacţie incredibilă! S-a aflat ce a putut spune impresara după ce s-a bătut în plină stradă cu Laurenţiu Reghecampf. După două săptămâni de la scandal, Prodanca iese la rampă.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă. Scandalul dintre cei doi a ajuns la poliţie şi s-a lăsat cu ordine de protecţie.

Anamaria Prodan, reacţie incredibilă!

Acum, Anamaria Prodan vorbeşte pentru prima dată despre acest scandal care a avut loc la Snagov. ”Cum mă cunoașteți, trec cu capul sus, plină de mândrie. Suntem ca orice altă familie, avem notorietate, e normal să fim pe prima pagină a ziarelor. Eu așa m-am născut, copiii mei așa s-au născut, nu știm cum e fără camere, fără blitzuri, fără paparazzi. Ne asumăm, greșim, dar eu cred că familia asta a însemnat ceva pentru România.

Dacă unul a plecat, au rămas alți patru care, cu siguranță, vor fi și mai puternici după această lovitură. Bebeto e un băiat, un bărbățel fabulos, pe care l-am învățat să nu-și judece părinții și așa cum e tatăl lui sau mama lui, trebuie să-i respecte până închide ochii.

Noi l-am adus pe lume și în viață se întâmplă lucruri plăcute sau mai puțin plăcute, important e să ne ridicăm și să fim mai puternici de cât am fost. În viață nu am regrete decât pentru faptul că am încercat să-mi salvez mama și nu am fost atentă în jurul meu”, a declarat Anamaria Prodan.

După scandal s-a aflat că Reghe a depus o cerere specială. Nu mai vrea ca vedeta să îi poarte numele aşa că impresara se va numi după divorţ Anamaria Dumitrescu. Totuşi, ar putea face cerere apoi pentru a reveni la numele de Prodan.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari