Drama unui fotbalist din Superligă. Mama lui a murit la doar 53 de ani

Alin Șeroni, fundașul lui FC Botoșani, trece prin momente crunte. Mama sa a murit la doar 53 de ani, după ce a călcat într-un cui și a făcut septicemie.

Șeroni nu a făcut parte din lotul lui Mihai Teja la dezastrul din ultima etapă, 0-7 cu Sepsi. Unul dintre apropiații săi a dezvăluit că Șeroni nici nu se putea gândi la fotbal, în contextul dramei pe care a trăit-o.

Jucătorii lui FC Botoșani sunt alături de Alin Șeroni

Un apropiat a lui Șeroni a vorbit despre drama prin care trece jucătorul lui FC Botoșani și modul în care mama acestuia și-a pierdut viața.

”Mama lui a murit la doar 53 de ani. A călcat într-un cui și apoi a intervenit septicemia. Mama lui Alin stătea într-un sat pe lângă Timișoara. Din păcate, dânsa avea și diabet, iar lucrul ăsta a cauzat enorm după ce ea călcase într-un cui.

Vă dați seama că Șeroni este devastat, iar tot lotul și toată conducerea sunt alături de el în aceste momente. Șeroni este un băiat admirabil și suntem siguri că o să treacă cu bine peste această imensă pierdere. Nu este ușor pentru nimeni în astfel de momente, dar viața trebuie să meargă înainte. Nu avem ce să facem”, a spus persoana respectivă, potrivit Prosport.

Și fostul său antrenor de la FC Botoșani, Marius Croitoru, i-a transmis un mesaj expermientatului fundaș.

”Vreau să-i transmit lui Alin Șeroni, care trece prin momente grele: `Fratele meu, fii tare, sunt alături de tine`”, a spus Croitoru dupa meciul căștigat în fața celor de la Rapid cu scorul de 1-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed