Drama unui fotbalist din Superligă. Mama lui a murit la doar 53 de ani

Alin Șeroni, fundașul lui FC Botoșani, trece prin momente crunte. Mama sa a murit la doar 53 de ani, după ce a călcat într-un cui și a făcut septicemie.

Șeroni nu a făcut parte din lotul lui Mihai Teja la dezastrul din ultima etapă, 0-7 cu Sepsi. Unul dintre apropiații săi a dezvăluit că Șeroni nici nu se putea gândi la fotbal, în contextul dramei pe care a trăit-o.

Jucătorii lui FC Botoșani sunt alături de Alin Șeroni

Un apropiat a lui Șeroni a vorbit despre drama prin care trece jucătorul lui FC Botoșani și modul în care mama acestuia și-a pierdut viața.

”Mama lui a murit la doar 53 de ani. A călcat într-un cui și apoi a intervenit septicemia. Mama lui Alin stătea într-un sat pe lângă Timișoara. Din păcate, dânsa avea și diabet, iar lucrul ăsta a cauzat enorm după ce ea călcase într-un cui.

Vă dați seama că Șeroni este devastat, iar tot lotul și toată conducerea sunt alături de el în aceste momente. Șeroni este un băiat admirabil și suntem siguri că o să treacă cu bine peste această imensă pierdere. Nu este ușor pentru nimeni în astfel de momente, dar viața trebuie să meargă înainte. Nu avem ce să facem”, a spus persoana respectivă, potrivit Prosport.

Și fostul său antrenor de la FC Botoșani, Marius Croitoru, i-a transmis un mesaj expermientatului fundaș.

”Vreau să-i transmit lui Alin Șeroni, care trece prin momente grele: `Fratele meu, fii tare, sunt alături de tine`”, a spus Croitoru dupa meciul căștigat în fața celor de la Rapid cu scorul de 1-0.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari